De bestaande gesprekskringen voor 30-ers zitten vol en daarom wil ik proberen een nieuwe dertigerskring op te starten. 
De bedoeling is om ongeveer 1 keer per maand bij elkaar te komen op een, in onderling overleg,  afgesproken moment.
De thema’s worden ook in onderling overleg bepaald. Heb je belangstelling? Laat het weten.
Data:    in onderling overleg
Tijd:     wordt nader bepaald, duur ± 1,5uur
Plaats:  wordt nader bepaald
Coördinatie: Siebe Sijtsema, 06-3056156, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor dertigplussers die graag een goed gesprek voeren over grote en kleine levensvragen is er een gesprekskring. De gesprekken vinden plaats bij de verschillende deelnemers thuis. De onderwerpen worden veelal door de leden ingebracht; de begeleidend predikant geeft wat theologische input. Zij komen ongeveer eens per 3 weken bijeen op een vrijdagavond; de data worden in onderling overleg bepaald.
Coördinatie: Petra van den Dolder, 06-18636581, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze groep komt ongeveer 1 x in de 3 weken bij elkaar.  Een bijbelgedeelte vormt het uitgangspunt voor de gesprekken over geloof en leven. Er wordt gewerkt met een boekje dat een goede handleiding vormt voor de avonden. De groep bestaat voornamelijk uit 45+.

Data:    1 x in de 3 werken op woensdagavond
Tijd:     20 uur – 21.30 uur
Plaats:  Trias
Coördinatie: 
Els Eshuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Janet van der Molen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze gesprekskring bestaat uit jonge, betrokken gezinnen die met name in de wijk Berggierslanden wonen. De kring bestaat al enige jaren, en staat eventueel open voor nieuwe deelnemers. De Vuurtorens proberen om eens per 3 à 4 weken op een doordeweekse avond, in onderlinge afstemming, bijeen te komen. De kring wil minimaal eenmaal per jaar iets voor anderen doen en heeft hiervoor contact met Stichting Present Meppel. Daarnaast hebben de Vuurtorens de intentie om in elk geval jaarlijks een dienst samen met de dominee voor te bereiden. De leden van De Vuurtorens ontmoeten elkaar ook enkele malen per jaar in informele sfeer.
Coördinator van De Vuurtorens: Richard Raven, 0522-475769/06-43034552, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het vorig seizoen was ‘Lekker bijbels’ een groot succes. Daarom bieden we ook dit jaar een maaltijd aan bestaande uit bijbels gerechten.  Ook wordt daarbij uitleg gegeven over de betekenis van het gerecht.  Dus: een leerzame, lekkere en gezellige avond want samen eten werkt verbindend. Iedereen is van harte welkom om te komen eten maar daarnaast zoeken we een aantal mensen die het leuk vindt om te koken.
Data:    ?
Tijd:     18 uur – 20.30 uur
Plaats:  Trias
Coördinatie: Jelly Koot en Siebe Sijtsema, 06-30561556, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login

Nieuwsbrief

 

Laatste preken