De programmaonderdelen zullen ook aangekondigd worden in ons kerkblad Gaandeweg. Voor niet regelmatig terugkerende activiteiten zal om aanmelding voor deelname gevraagd worden; dit is voornamelijk van belang voor de voorbereiing van de ruimte en het verzorgen van koffie/thee e.d.

Aanmelding kan over het algemeen via e-mail of telefoon bij de genoemde coördinator of gespreksleider van de betreffende activiteit.

Evenals het vorige seizoen zullen het najaar en voorjaar ontmoetingsbijeenkomsten  worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn in de plaats gekomen van de Buurtgesprekken.
De data, locatie en de thema's zult u te gelegener tijd kunnen lezen in Gaandeweg en op de website.

Gemiddeld eenmaal per drie à vier weken komen wij op een vrijdagavond bij elkaar om gesprekken te voeren over onderwerpen op het vlak van geloof, bijbel, kerk en wereld.
Data: enkele vrijdagavonden, wordt nader bepaald, zie Gaandeweg
Tijd: 20.00 uur - ± 22.00 uur
Plaats: in overleg
Coördinatie: Siebe Sijtsema, 06-30561556, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deze groep komt ongeveer 1 x in de 3 weken bij elkaar.  Een bijbelgedeelte vormt het uitgangspunt voor de gesprekken over geloof en leven. Er wordt gewerkt met een boekje dat een goede handleiding vormt voor de avonden. De groep bestaat voornamelijk uit 45+.

Data:    1 x in de 3 werken op woensdagavond
Tijd:     20 uur – 21.30 uur
Plaats:  Trias
Coördinatie: 
Els Eshuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Janet van der Molen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bestaande gesprekskringen voor 30-ers zitten vol en daarom wil ik proberen een nieuwe dertigerskring op te starten. 
De bedoeling is om ongeveer 1 keer per maand bij elkaar te komen op een, in onderling overleg,  afgesproken moment.
De thema’s worden ook in onderling overleg bepaald. Heb je belangstelling? Laat het weten.
Data:    in onderling overleg
Tijd:     wordt nader bepaald, duur ± 1,5uur
Plaats:  wordt nader bepaald
Coördinatie: Siebe Sijtsema, 06-3056156, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Login

Laatste preken