Voor kinderen van groep 7 en 8 basisschool is er op dinsdag (van 16:00 uur – 16.45 uur) basiscatechese.

Op woensdagavond (1 keer per 14 dagen) is er Follow Me voor 12- tot 16-jarigen. De locatie is Trias. Degenen die zijn aangemeld worden ook via een groepsapp op de hoogte gehouden van activiteiten.

Coördinatie:
Siebe Sijtsema, 06-30561556, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
Nina Spijkerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de week op zondagmorgen tijdens de kerkdienst, is er FUNd@ment. Jongeren tussen de 12 – en 16 jaar komen bij elkaar in de kelder van Trias. Aan de hand van een thema wordt er bijvoorbeeld gediscussieerd of een spel gedaan. Wil je meedoen, meld je dan aan bij Jouke Zoethout (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kom gewoon eens kijken in de kelder van Trias. Via de app en Gaandeweg wordt je op de hoogte gehouden van de bijeenkomsten.

Onder deze naam komen de jongeren van 17 jaar en ouder van zowel Het Erfdeel als Stad en Landen bijeen. In september 2018 start het nieuwe seizoen. Locatie en frequentie zullen dan bekend zijn. Als je mee wilt doen, meld je dan aan bij Wilma Heeres, 0522-244198, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij Siebe Sijtsema, 06-30561556, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij sturen je dan een uitnodiging.

Deze groep komt 1 keer per maand op zondagmorgen bij elkaar. Na de koffie bespreken we een onderwerp en daarna wordt samen geluncht. De groep bestaat uit zestien 20-ers maar er kunnen gerust nog een paar bij.

Data:         1e zondag van de maand
Tijd:          11.30 uur – 13.30 uur
Plaats:       Trias
Coördinatie:  Siebe Sijtsema, 06-30561556 en Femke Groen 

 

Login

Nieuwsbrief

 

Laatste preken