We vonden het doorlinken van deze site naar de website van Het Erfdeel niet heel mooi werken. Als u op de link Erfdeel klikte, dan verscheen een nieuw browserscherm met de website van Het Erfdeel over de website van PGMeppel heen. Dat is niet de manier waarop dat eigenlijk hoort.

In overleg met de webmasters van Het Erfdeel hebben we een nieuwe techniek toegepast. U kunt nu in het topmenu kiezen voor "Erfdeel nieuwsberichten". Op de pagina die daarna verschijnt staan de kopjes van de nieuwsberichten van de site van Het Erfdeel. Vanaf elk van die nieuwsberichten kunt u direct doorlinken naar het betreffende gedeelte van de website van Het Erfdeel.

Op de nieuwspagina van Het Erfdeel op deze site staat nu ook de twitterfeed van het Twitteraccount van Het Erdeel.

We verwachten dat het doorlinken naar Het Erfdeel iets prettiger werkt.