Ook dit jaar verzorgt Het Centre Gospel Choir van Remco Hakkert een kerstconcert in de Grote of Mariakerk. Het concert vindt plaats op vrijdag 21 december a.s.

Omdat u wellicht al eerder kaarten voor een concert van de stichting heeft besteld, willen wij u in de gelegenheid stellen om via deze vooraankondiging al kaarten bij ons te bestellen voor het kerstconcert. Op deze manier bent u er zeker van dat u het concert kunt bijwonen.
Kaarten zijn daarom nu alvast op de volgende manier te reserveren:
Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, aantal kaarten dat u wilt reserveren en een bankrekeningnummer.
Het geldbedrag wordt door middel van een éénmalige machtiging, door Shadach Music B.V. van uw rekening afgeschreven. De kaarten zullen op de avond van het concert in de kerk bij de uitgiftepunten worden uitgedeeld.

Datum: Vrijdag 21 december 2012

Waar: De Grote of Mariakerk, Hoofdstraat 52, 7941 AJ Meppel
Artiest: Remco Hakkert & Centre Gospel Choir
Thema: Kerstconcert
Begintijd concert: 20 :00 uur*
Zaal open: 19:15 uur*

Tickets voorverkoop: €13,50
Tickets aan de zaal: €16,50

Info: 06-48286518

VOORVERKOOPADRESSEN:

Evangelische boekhandel Het Anker
Heerengracht 29
7941 JJ Meppel
Tel: 0522-246708

De Haan boeken
Muldersweg 8
7951 DG Staphorst
Tel: 0522-462501

Wij hopen gezamenlijk met u van dit concert een groot succes te maken en de kerk weer vol te krijgen. Dit kunnen wij niet alleen en daarom willen wij u om hulp vragen. Kent u mensen die wellicht ook bij dit concert aanwezig willen zijn en willen genieten van de muziek van Remco Hakkert & het Centre Gospel Choir? Stuur dit bericht dan door!