Op 12 februari zal na de dienst in de Oude Kerk de nieuwe website formeel aan de gemeente worden gepresenteerd. Belangrijkste reden voor het ontwikkelen van een nieuwe site is dat door de samenvoeging van de bestaande wijken en daarmee een nieuwe structuur van de gemeente er ook een nieuwe plek op het internet nodig is.

Deze website biedt naast een heel ander uiterlijk dan de 'oude' site ook nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. We hopen daar op korte termijn gebruik van te gaan maken. We zullen dat natuurlijk tijdig aankondigen.