marceldekker 2015053110015168sVandaag heeft dominee Siebe Sijtsema zijn intrede gedaan als predikant van de Protestantse Gemeente Meppel.

In een eerder stadium werd er al kennis gemaakt met de kerkenraad en gisteren werden dominee Sijbesma en zijn vrouw Anneke in een zogenaamde AnSi Marathon door hun oude gemeente in Heerenveen sportief uitgezwaaid en welkom geheten door onze gemeente.

Van deze verschillende momenten zijn foto's gemaakt door Marcel Dekker, welke u vind in het fotoalbum op deze site:
Fotoalbums