Zaterdag 13 december jl. heeft het platform Samen Solidair zich voor het eerst gepresenteerd en wel in de vorm van een Wereldmarkt. De stichtingen die zich hebben verenigd in dit platform, presenteerden zichzelf die dag in Trias. Voor een aantal deelnemers was dit de eerste keer dat ze zich in deze vorm presenteerden aan het publiek. Natuurlijk was men wel gewend om aandacht te vragen voor de eigen stichting maar in deze opzet was dit geheel nieuw. Naast een goede voorbereiding is er dan ook veel aandacht geweest voor onderlinge afstemming.

Trias Wereldmarkt-4

We hadden op de dag zelf gelukkig wat beter weer dan de stormachtige dagen ervoor. De tenten buiten hoefden niet extra worden vastgezet maar koud was het wel voor de vrijwilligers die de hele dag buiten stonden bij de kraampjes. De hele dag door was er aanloop van mensen die een kijkje namen bij de activiteiten en binnen was het een gezellige drukte. De koffie met taart en tussen de middag de erwtensoep en de broodjes bal werden goed verkocht. Al met al natuurlijk goed voor de opbrengst van die dag. Daarnaast waren alle vrijwilligers de weken ervoor al druk geweest met de verkoop van de loten voor de grote verloting. Uiteindelijk zijn er bijna 4000 loten verkocht !!!!!  Dit was te merken in de zaal toen rond half vier de trekking door notaris Lever plaatsvond. De zaal zat bomvol. Er waren dan ook mooie prijzen te winnen. Mocht u de uitslag nog niet hebben gezien, dan kunt u die vinden op onze Facebook pagina "Samen Solidair".

Inmiddels zijn alle kosten in kaart gebracht en de opbrengst van deze Wereldmarkt is uitgekomen op ruim 4400 euro !. Een erg mooi resultaat en we kunnen dan ook concluderen dat deze eerste Wereldmarkt een groot succes is geweest. Dit smaakt naar meer.

Bij dezen willen wij u bedanken voor uw steun, in wat voor vorm dan ook, en we hopen dat we dit eerste succes in de toekomst verder kunnen uitbreiden.

Bedankt namens,
Stichting Rusland Kinderhulp