DSC03771AFSCHEID

Op 23 augustus hebben we tijdens een informeel samenzijn afscheid genomen van een viertal diakenen.

Bertha en Herman Faber namen afscheid na negen jaar trouwe dienst, Bertha zei  zeer waarheidsgetrouw: “De diaconie was van ons en wij van de diaconie”. Ook Geert en Marian Kuiper gaan na vier jaar de diaconie vaarwel zeggen en hun aandacht en tijd op andere zaken richten. Wij gaan ze missen maar mogen met vragen altijd een beroep op hen doen. En dat is goed, diaconaat is iets van de hele gemeente!
Met hartelijke groet Diaconie PGM.