20130901 152754De jeugd van Jeugdkapel en Hemels Gelag zijn vandaag het nieuwe seizoen gezamenlijk gestart.
Na de ochtenddienst vertrokken bijna 40 jongeren + leiding richting Giethoorn om hier te gaan kanoën.
Na een recreatieve middag met o.a. een fanatieke kanowedstrijd - die voor Sjoerd en Attie helaas eindigde met een nat pak ;-) - gingen we einde middag richting Meppel. Hier werd de dag besloten in de tuin van de familie Bloemert met een heerlijke bbq en kon iedereen weer lekker opwarmen bij de houtkachel.
Voor een kleine foto-impressie klikt u hier