“2013: een nieuw hart?!”

IJC dienst met Ds. Wilbert Dekker

M.m.v. Gospelkoor Light Tunes uit Steenwijk

lighttunes

Dacht jij dat op 21 december 2012 de wereld zou vergaan? Of vormde het einde van de Maya-kalender voor jou juist een teken van een nieuw begin? En in hoeverre kun jij vanuit een nieuw begin jouw hart verspreiden en uitstralen? Die vragen staan centraal tijdens de eerste IJC-dienst van 2013: 27 januari a.s. Ds. Wilbert Dekker neemt je tijdens de IJC-dienst mee in deze korte overdenking. Ook het gospelkoor Light Tunes uit Steenwijk laat jou door middel van swingende liederen stil staan bij deze vragen.

Ben je nieuwsgierig of lijkt het je interessant? Kom dan ook!

Noteer de datum 27 januari om 19.00u in je agenda!

Poster IJC jan2013

Blijf op de hoogte van het actuele nieuws van de IJC-diensten via www.facebook.com/ijcmeppel

Graag tot dan!

Groetjes