A.s. woensdag wordt een gemeenteavond gehouden over Financiën en Beleid. We hebben een vol programma die avond. We starten precies om 20.00 uur. Het is dus goed om al even eerder te komen zodat u nog een kopje koffie kunt nemen.

Om de stukken te kunnen lezen/downloaden heeft u een login code nodig. Deze kunt u aanmaken door rechts op het scherm ‘maak een account’ aan te klikken en de instructies te volgen.
Als u bent ingelogd ziet u in het menu de menukeuze ‘stukken gemeenteavond’. Als u die link volgt komt u op de plek waar de twee notities staan. U kunt deze downloaden.
Mocht dit allemaal niet lukken, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek de stukken toe te sturen. Ik zal dat dan zo spoedig mogelijk doen.

Johan Ebbers
scriba Algemene Kerkenraad