Logo diaconieDringend gezocht……………….

Wij zijn dringend op zoek naar u.
En wij zijn een groep enthousiaste mensen die samen de diaconie vormen. Onlangs hebben een aantal van onze diakenen afscheid genomen, maar is er niet een zelfde aantal bevestigd voor een nieuwe periode. Dit houdt voor de zittende ambtsdragers in dat het zelfde werk met minder mensen moet worden gedaan.

Denkt u misschien bij diaconie dat het vooral met geld te maken heeft, en u hebt daar net niets mee, komt goed uit want wij hebben binnen onze gelederen al een financieel expert die deze taak prima vervult.
Wij zoeken mensen die mee willen denken om mensen te ondersteunen in uw wijk, stad, binnen en buitenland, om een beleid te scheppen waarin je goed doet aan je medemens waar ook ter wereld.
Wij zoeken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Mocht u meer willen weten of een vergadering bij willen wonen, van harte welkom!

Namens de diaconie, Michael Joosten, voorzitter.