Na twee eerdere pogingen kunnen we nu melden dat het kano- en BBQ-uitje van de Jeugdkapel en Hemels Gelag aanstaande zondag definitief wel doorgaat. We hebben heel veel geluk met het weer, dus de zwemkleding gaat aan!

Zondag 9 september gaan we kanoën in Giethoorn, met na afloop een BBQ. Vertrek 9.15 bij Trias. De eerdere pogingen strandden helaas door het slechte weer. Dat krijg je soms zelfs in de zomer. In de regel is het kanotochtje de afsluiting van het seizoen, deze keer beschouwen we het dus maar als het begin van het seizoen.

De jeugd wenst iedereen een heel zonnige dag en een goede kerkdienst :)