penusbBij dit woord denkt u al snel aan geld. Wij van de werkgroep Communicatie Stad en Landen bieden ook de mogelijkheid voor een andere kerkelijke bijdrage. Wij zijn op zoek naar mensen voor de webredactie. Met onze websites (pgmeppel.nl en stadenlanden.nl) willen we onze kerkleden maar ook de inwoners van Meppel informeren over wat er speelt in onze gemeente. We zijn immers een open gemeente!

Vindt u het leuk om zo nu en dan een bijdrage te leveren in de vorm van een stukje voor de site? Heel graag. We willen u niet opzadelen met 12 avonden vergaderen in het jaar. Wij hebben veel liever 10 x een leuk stukje over wat er in onze gemeente gebeurt. B.v. een interview met een ambtsdrager, een interview met een nieuwe inwoner van Meppel. Een leuk verslag van een donderdagmeppeldag concert. Een column over jeugd en kerk? U ziet,er zijn veel mogelijkheden. Heeft u schrijftalent meldt u aan. Heeft u nu al een leuk stukje voor de website? Stuur het in!

De website is vooral bedoeld om informatie van onze gemeente en alles wat daar 'vlak omheen zit' te publiceren. We zijn geen doorgeefluik van landelijk nieuws of zaken uit de regio (daar zijn al andere sites voor).

Vindt u het leuk om foto's te maken? We gaan werken aan een pool van fotografen die bij allerlei gelegenheden foto's kunnen maken. Deze kunnen we dan gebruiken bij de stukjes op de site of in ons fotoalbum. Wilt u meer infomatie? Neem contact met ons op!

O ja, als u een stukje bij Gaandeweg aanlevert kunt het ook in één adem naar ons mailen. Op deze manier bereikt u nog meer mensen!