Je gelooft het niet, maar voor aanstaande zondag wordt opnieuw een regenkans van 90% voorspeld. Dat is natuurlijk te veel voor welke buitenactiviteit dan ook. Voor kanoën en BBQ'en geldt dat dus zeker.

De organisatoren hebben samen met de Jeugdouderling besloten om het uitje aan het begin van het nieuwe seizoen te organiseren op 9 september, vertrek gepland vanaf Trias rond 9.15.

Als het onverhoopt toch weer slecht weer is, dan gaat het BBQ'en hoe dan ook door, in de overdekte ruimtes achter Trias. Er wordt nog nagedacht om dan iets leuks binnen te organiseren. De eigen bijdrage blijft gehandhaafd op €7,50 per persoon.

Vergeet niet in te schrijven bij André Koot voor jeugdkapel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jelmer Meijerink voor Hemels Gelag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).