PICT4299Afgelopen zaterdag 31 maart hebben we voor de laatste keer dit seizoen gewandeld.
Het was nog echt “winterjassenweer”, maar “Dickninge”, het gebied waar we heen geweest zijn, was prachtig!
Zo bloeiden de bosanemonen volop en ook de stinzenplanten, waar dit gebied zo bekend om is, waren in grote getale en verschillende kleuren aanwezig.
Met twaalf enthousiaste mensen gingen we van start om van tijd tot tijd door ds Cees Huisman te worden uitgenodigd letterlijk en figuurlijk stil te staan bij één van de zeven kruiswoorden.
Indrukwekkend om dit zo te beleven, juist nu we zo ver in de Lijdenstijd gevorderd zijn.
De komende maanden is het even “pas op de plaats” voor wat betreft Zin in Wandelen, maar komende herfst willen we weer op tijd de draad oppakken.
Het is de bedoeling dat in eerste instantie een aantal data worden gepubliceerd, zodat iedereen deze middagen kan reserveren. Alleen het weer kan dan nog als spelbreker optreden, maar als we dit seizoen achteraf bekijken, is dat niet één keer gebeurd, dus we blijven positief.
Allemaal een heel goede zomerperiode toegewenst en graag tot – waarschijnlijk – eind september.
Henny Hogewoning