Helaas, door de slechte weersverwachting op 24 juni zijn we genoodzaakt het jaarlijks uitje (kanoën en BBQ'en) uit te stellen. 90% kans op regen en 15 graden maken de kans op een gezellig uitje te klein en de kans op verkoudheid te groot.

De organisatie heeft besloten om het uitje uit te stellen tot 8 juli, in de hoop dat het weer dan beter meewerkt.

Meer informatie via André Koot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor jeugdkapel) en Jelmer Meijerink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor Hemels Gelag).